Рецепт Пастила з сухофруктів фото

Пастила з сухофруктів
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Яблука , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Десерти , Пастилки
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Ви любите пастилу? Особисто я просто обожнюю цей вид солодощів: і корисно, і калорій зайвих не містить! А я вам розповім, як приготувати пастилу з сухофруктів в домашніх умовах! зиязикай варіант!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування я називаю зиязикам, тому що це якраз той сезон, коли свіжі фрукти коштують просто-таки захмарні гроші, тому доводиться обходиться сухофруктами. До речі, по цьому ж рецепту я робила пастилу і зі свіжих яблук, різницю взагалі не помітила. Так що готуйте і насолоджуйтеся улюбленим десертом і взимку, і влітку!

  • Яблука свіжі - 1.5 кілограма
  • Яблука сушені - 1.5 кілограма
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Горіхи волоські - 1 Склянка
пастила з сухофруктів - фото крок 1
1. Рецепт простий: окремо очистимо свіжі яблука і подрібнюємо їх в кухонному комбайні, а окремо змішаємо все сухі інгредієнти, попередньо їх теж очистивши від дрібного сміття і твердих частинок, якщо такі є. Подрібнимо і змішаємо.
пастила з сухофруктів - фото крок 2
2. Перемішаємо і пробуємо: можна додати трохи меду або цукру, але мені було і без того досить солодощі.
пастила з сухофруктів - фото крок 3
2. Застеляємо пергаментом деко, викладаємо пюре і розрівняти, щоб товщина була приблизно 1 см. Сушимо при температурі 70 градусів в духовці годину, а потім дверцята відкриємо, і нехай сушиться вже при 50 градусах в духовці ще шість годин.
пастила з сухофруктів - фото крок 4
4. Приблизно через чотири години після сушки переверніть пастилу, і нехай вона стане з двох сторін темної і красивою. Нарізаємо її, охолоджуємо і подаємо потім до столу!

Схожі рецепти