Паста з бразильських горіхів і сушених помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Паста з бразильських горіхів і сушених на сонці помідорів - це дуже смачна сироедческая паста, яку здорово використовувати в якості намазки, соусу або є просто так. Рекомендую спробувати!
Блюдо з'явилося на світло абсолютно випадково, коли одного ранку я не знав, що приготувати на сніданок. В результаті з підручних була приготовлена чудово смачна, поживна і ситна паста з бразильських горіхів і сушених на сонці помідорів, яку я використовував в якості намазки на хліб. Відтоді - готую регулярно, і ніяк не набридне Варто взяти на замітку, якщо вам потрібні рецепти швидких, ситних і корисних сніданків. Спробуйте, дуже вдале поєднання інгредієнтів!
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лимони (сік) - 2 штуки
Замочувати або підсмажувати бразильський горіх не потрібно - досить просто прополоскати його холодною водою.
У чашу блендера або процесор складаємо зубчики часнику, наливаємо трішки води, додаємо сіль і горіхи.
Туди ж складаємо сушені на сонці помідори.
Туди ж видавлюємо сік двох лимонів.
Подрібнюємо все до однорідності. Вуа-ля, паста вже готова до вживання! Приємного апетиту.