Пасха зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і ароматна паска зі згущеним молоком зробить дуже приємне враження на ваших гостей. Вони будуть довго гадати про рецепт, ну, і звичайно просити його. Я сама отримала цей рецепт в гостях.
Вершкове масло для приготування паски зі згущеним молоком
Потрібно брати розм'якшене і найвищої якості. Щоб отримати гладку суміш можна все продукти закласти в блендер. Готову сирну суміш спробуйте, на свій смак додайте цукор, якщо потрібно. У паску можна додати ванілін. Формочка для паски повинна мати сито, щоб зайва рідина скла, саме для цього підставляємо тарілку. Якщо у вас немає спеціальної форми, то використовуйте напівкругле сито. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 500 грам
- Крем - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 100 грам (варене)
- Ванілін - 1 штука (упаковка)
- Кондитерська посипка - 1 штука (упаковка)
1. Приготуйте продукти. Крім продуктів знадобиться спеціальна форма, марлею або бинтом.
2. Розтопити вершкове масло. Змішайте сир з маслом, ваніліном або ванільним цукром, сметаною і згущеним молоком.
4. Зберіть форму для паски, всередину прокладете марлю (в два шари). Поставте форму догори ногами на глибоку тарілку.
5. Заповніть заготовки, утрамбовуючи сирну масу, доверху.
6. Накрийте краями марлі. Поставте блюдце, а зверху - гніт. Надішліть паску на ніч в холодильник. Краще ставити її в глибоку тарілку, щоб стікає волога не розливалася, періодично зливайте її.
7. Вранці дістаньте паску з холодильника, розгорніть марлю. Розберіть форму обережно, щоб не пошкодити малюнок. Зніміть марлю.
8. Великдень готова, світлого Вам свята!