Пасха з ведмедиками-желатішкамі
(покроковий рецепт з фото)
Така Великдень, безсумнівно, припаде до душі діткам: адже в ній є настільки улюблені малюками цукерки! Готується все досить традиційно і зовсім нескладно. Збережіть рецепт в Вашу скарбничку.
Звичайно, желатинові ведмедики цілком можна замінити желатиновими цукерками іншої форми. А також можна додати і родзинки, і волоські горіхи.
- Сир - 300 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 40 грам (кімнатної температури)
- Цукерки желатинові - 100 грам
1. Сир розітріть разом з цукром.
2. Додайте сметану і масло. Розітріть або збийте.
3. Додайте цукерки і добре перемішайте.
4. Форму викладіть тканиною або марлею в кілька шарів. Наповніть сирною масою. Накрийте краями тканини і поставте вантаж. Через 2 години приберіть в холодильник.
5. Переверніть Великдень на тарілку і прикрасьте цукерками.
Світлої Вам Великодня!
Світлої Вам Великодня!