Рецепт Панкейкі з кокосової борошном фото

Панкейкі з кокосової борошном
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно
Для діабетиків
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Панкейкі - американські млинці. А кокосова борошно має низьким глікемічним індексом, тому підходить і для діабетиків. Готуються традиційним способом, але виходять дуже ароматними.

Опис приготування:

Ароматизують тісто ваніллю і корицею - в поєднанні з кокосовою борошном вийде приголомшливий результат.

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Куряче яйце - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Чай - 1 щіпка
  • Борошно кокосова - 5 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - За смаком
панкейкі з кокосової борошном - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
панкейкі з кокосової борошном - фото крок 2
У тепле молоко додайте цукор і дріжджі. Дочекайтеся пінної шапочки.
панкейкі з кокосової борошном - фото крок 3
Вбийте яйце.
панкейкі з кокосової борошном - фото крок 4
Просійте борошно.
панкейкі з кокосової борошном - фото крок 5
За консистенцією тісто має бути як густа сметана.
панкейкі з кокосової борошном - фото крок 6
У сковороді з додаванням олії обсмажують панкейкі з двох сторін.
панкейкі з кокосової борошном - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти