Панкейкі з кокосової борошном
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі - американські млинці. А кокосова борошно має низьким глікемічним індексом, тому підходить і для діабетиків. Готуються традиційним способом, але виходять дуже ароматними.
Ароматизують тісто ваніллю і корицею - в поєднанні з кокосовою борошном вийде приголомшливий результат.
- Молоко - 200 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Куряче яйце - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Чай - 1 щіпка
- Борошно кокосова - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У тепле молоко додайте цукор і дріжджі. Дочекайтеся пінної шапочки.
Вбийте яйце.
Просійте борошно.
За консистенцією тісто має бути як густа сметана.
У сковороді з додаванням олії обсмажують панкейкі з двох сторін.
Смачного!