Рецепт Оладки з ряжанки фото

Оладки з ряжанки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Ряжанка
Роздільне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Пишні, м'які і ніжні оладки… що може бути смачніше для ситного сніданку і перекусу? Вони однаково смачні як з чаєм, кава, так і з молоком та іншими напоями. Готуйте і пробуйте!

Опис приготування:

Оладки з ряжанки мають неповторний аромат і присмак топленого молока. У моїй родині їх люблять найбільше. Ми з дітьми завжди готуємо їх по вихідним. Оладки - це смачно, ситно і дуже швидко. Подавати до столу їх можна зі сметаною, медом або джемом. Всі варіанти гарні, кому що подобається.

Отже, дивіться, як приготувати млинці з ряжанки і готуйте їх для своєї сім'ї.

  • Ряжанка - 500 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для обсмажування)
1
Змішайте ряжанку з цукром, яйцями і сіллю. Добре перемішайте віночком або вилкою.
2
Додайте в цю суміш борошно, соду і гарненько змішайте.
3
Після цього тісто має настоятися протягом 20 хвилин в теплому місці.
4
Після цього тісто вже не перемішуйте, а відразу приступайте до смаженні. Викладайте тісто ложкою на розпечену сковороду з рослинним маслом і обсмажуйте з кожного боку до утворення золотистої скоринки.

Схожі рецепти