Оладки з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять оладки в моєму приготуванні, тому роблю їх часто. Вони виходять смачні, повітряні. Всі інгредієнти завжди є у господині на кухні. Розповідаю, як приготувати млинці з молоком
Оладки та млинці - це улюблений вид сніданку. Подавайте їх відразу після обсмажування, поки вони ще гарячі. Можна додати свіжі або заморожені ягоди в тісто, а також фрукти. До оладок часто подають сметану, згущене молоко, кленовий сироп. Вийде невелика порція, якщо потрібно більше, подвійте кількість продуктів.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - За смаком
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1, 5 склянки
1. Змішайте всі сухі інгредієнти. В іншу миску викладіть розтоплене вершкове масло, яйця і влийте стакан молока, потім з'єднайте сухі інгредієнти з мокрими, додайте молоко до утворення густої консистенції.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть столову ложку тесту, сформуйте коло.
3. Обсмажуйте до появи рум'яної скоринки і відразу переверніть на іншу сторону, обсмажуйте до готовності.
4. Подавайте оладки відразу після приготування, смачного!