Оладки з кефіру
(покроковий рецепт з фото)
Класика жанру: змушують кефіру тесту для оладок. Саме так я і роблю, коли сама їх роблю вранці. А ще краща консистенція виходить з кислого молочного продукту. Перевірте це самі!
Завдяки цим рецептом у вас на столі завжди буде смачний сніданок, який ви зможете зробити за 30 хвилин. Для виробів підійде будь-який додаток у вигляді згущеного молока, варення або джему. Випічка виходить в міру солодка. Прочитайте про те, як приготувати оладки з кефіру. Особливо гарні вони з кислого кефіру.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Кефір - 250 мілілітрів
- Ванільний цукор - 10 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
Яйця збийте з звичайним і ванільним цукром, а також сіллю до піни.
Кефір трохи підігрійте. Потім влийте його до яєчної маси.
Потім частинами просівають борошно з содою.
Замішайте тісто по консистенції схоже на сметану.
У сковороді розігрійте масло. Викладайте в нього тісто великою ложкою.
Запікайте оладки з обох боків до рум'яної скоринки. Приємного чаювання!