Оладки з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Абсолютно несподіваним для мене став рецепт, який я описала нижче. Хоча з подібними стравами я стикалася неодноразово, але саме таке поєднання продуктів робила вперше. Вийшло напрочуд здорово.
Тут я поділюся з вами рецептом, як приготувати млинці з капусти з морквою. Технологія створення "тесту" для страви дуже проста. Можна встигнути зробити його з ранку, тоді на сніданок ви не тільки смачно і ситно поїсте, але ще і наберетеся вітамінів. Беріть на замітку корисний рецепт!
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Морква - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 щіпка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Капусту помийте і натріть на крупній тертці.
Морква почистіть і помийте. Натріть її на дрібній тертці до капусти.
До овочів додайте яйце, перець і сіль. Все добре перемішайте.
В кінці додайте борошно з содою. Замішайте тісто.
Смажте оладки в сковороді з маслом до золотистого кольору з двох сторін. Смачного!