Оладки з кабачків з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт приготування солодких оладок з кабачків. Оладки практично не відрізняються від звичайних з борошном, а ось завдяки манній крупі блюдо виходить легким і корисним. Спробуйте!
Оладки смачні як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Подавайте зі сметаною або самостійно. Готуються вони досить швидко і дуже просто - відмінна ідея для ситного і корисного сніданку для всієї родини. Якщо ви ще не пробували такі оладки, то рекомендую придивитися до даного рецептом, ви будете приємно здивовані їх ніжним смаком. А як приготувати оладки з кабачків з манкою дивіться в покроковому рецепті нижче.
- Кабачок - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (неповна)
- Крупа манна - 0, 5 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок натріть на крупній тертці. Добре відіжміть від зайвої соку і перекладіть в глибоку миску. Якщо кабачок молодий, то шкурку можна не знімати.
Додайте манку.
Також додайте цукор, сіль і яйце.
Перемішайте.
Обсмажувати оладки можна відразу ж. Готуємо на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Обсмажені оладки викладаємо на паперовий рушник або серветки, щоб прибрати надлишки масла.
Смачного!