Рецепт Оладки з борошна і манки фото

Оладки з борошна і манки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Крупи, Кефір, Молоко, Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Полудень
Випічка, Оладки

Приготувати млинці можна різними способами. Я розповім, як приготувати млинці з борошна і манки з додаванням кефіру і яєць. Смажаться оладки на рослинному маслі і подаються з добавками за смаком.

Цей рецепт можуть сміливо використовувати навіть початківці господині. Він максимально простий і доступний. Оладки можна готувати на кислому молоці, сироватці, кефірі та на молоці. Я готую з додаванням молока, кефіру і яйця. В результаті оладки виходять дуже ніжними.

  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Манна крупа - 100 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Щепоток
оладки з борошна і манки - фото крок 1
1. Такі оладки з борошна і манки виходять дуже ніжними. Я ще додаю кефір і яйце, але про це пізніше. Для початку змішайте всі сухі інгредієнти: манку, цукор, сіль і борошно.
оладки з борошна і манки - фото крок 2
2. Ще нам буде потрібно молоко і кефір. Кефір я беру жирний (можна замінити кислим молоком або сироваткою), а молоко середньої жирності.
оладки з борошна і манки - фото крок 3
3. У суху суміш додайте кефір, молоко, яйце і замішати рідке тісто. Можна скористатися віночком, а можна міксером.
оладки з борошна і манки - фото крок 4
4. Коли маса стане однорідною, додайте рослинне масло. Продовжуйте замішувати. Тісто по консистенції повинне вийти таким, як дуже густа сметана.
оладки з борошна і манки - фото крок 5
5. Раскаліваем на сковороді рослинне масло і викладаємо смажитися оладки.
оладки з борошна і манки - фото крок 6
6. Обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору.
оладки з борошна і манки - фото крок 7
7. Подавати оладки можна з будь-якими добавками: сметаною, згущеним молоком, джемом, варенням і т. d.

Схожі рецепти