Оладки з борошна і манки
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати млинці можна різними способами. Я розповім, як приготувати млинці з борошна і манки з додаванням кефіру і яєць. Смажаться оладки на рослинному маслі і подаються з добавками за смаком.
Цей рецепт можуть сміливо використовувати навіть початківці господині. Він максимально простий і доступний. Оладки можна готувати на кислому молоці, сироватці, кефірі та на молоці. Я готую з додаванням молока, кефіру і яйця. В результаті оладки виходять дуже ніжними.
- Молоко - 150 мілілітрів
- Кефір - 100 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Яйце - 1 штук
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Щепоток
1. Такі оладки з борошна і манки виходять дуже ніжними. Я ще додаю кефір і яйце, але про це пізніше. Для початку змішайте всі сухі інгредієнти: манку, цукор, сіль і борошно.
2. Ще нам буде потрібно молоко і кефір. Кефір я беру жирний (можна замінити кислим молоком або сироваткою), а молоко середньої жирності.
3. У суху суміш додайте кефір, молоко, яйце і замішати рідке тісто. Можна скористатися віночком, а можна міксером.
4. Коли маса стане однорідною, додайте рослинне масло. Продовжуйте замішувати. Тісто по консистенції повинне вийти таким, як дуже густа сметана.
5. Раскаліваем на сковороді рослинне масло і викладаємо смажитися оладки.
6. Обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору.
7. Подавати оладки можна з будь-якими добавками: сметаною, згущеним молоком, джемом, варенням і т. d.