Рецепт Оладки на заквасці

Рецепт Оладки на заквасці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Оладки можна робити не тільки на кефірі, дріжджах або ще яким-небудь іншим способом, але і бродіння. Я розповім про свій рецепт приготування млинців на пшеничного заквасці.

опис приготування:

Хочете приготувати оладки так, як готували наші предки, тобто на заквасці, а не на дріжджах. хоча, до слова сказати, дріжджі — це ті ж дріжджі, але мають іншу природу. У цьому рецепті розповім, як приготувати оладки.

  • вода— 125 мілілітрів
  • молоко— 125 мілілітрів
  • сіль— 3/4 чайних ложки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • Пшенична стартер— 50 грам(я використовую закваску "; Левіт Мадре ";)
  • борошно— 200 грам
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
Оладки на заквасці - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Оладки на заквасці - фото крок 2 Влийте в ємність для замішування тіста молоко і воду, додайте сіль, цукор, покладіть закваску. добре розмішайте, залиште приблизно на 1 час в тепле, щоб закваска активізувалася.

Оладки на заквасці - фото крок 3 Всипте просіяне борошно і замісити тісто. Накрийте харчової плівкою і залиште на 5-6 годин. Краще це робити з вечора і залишити на ніч.

Оладки на заквасці - фото крок 4 Вранці тісто виглядає пишним, з бульбашками, з такого вже можна випікати оладки.

Оладки на заквасці - фото крок 5 Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, смажте оладки з двох сторін до готовності.

Оладки на заквасці - фото крок 6 Подавайте оладки зі сметаною, варенням або джемом, так, як вам більше подобається. Це смачно!

Схожі рецепти

Білий хліб на заквасці в духовці

Білий хліб на заквасці в духовці

Для того, щоб правильно спекти хліб вдома, потрібна спеціальна форма для випікання. І, звичайно, якась вправність, яка прийде з часом. Адже правильно зробити необхідну консистенцію не так легко. опис приготування: Трохи нижче я докладно описала, як приготувати білий хліб на заквасці в духовці....

читати далі
Білий хліб на заквасці

Білий хліб на заквасці

Якщо ви ще ніколи не пекли хліб на заквасці, пропоную вам дізнатися, як його приготувати. Найпростіший рецепт, за яким вийде повітряна, ароматна і хрустка буханець. опис приготування: хліб, приготовлений вдома, виходить набагато смачніше і ароматні магазинного, так як готувати його необхідно н...

читати далі
Бездріжджовий пшеничний хліб на заквасці

Бездріжджовий пшеничний хліб на заквасці

Такий хліб виходить дуже м'яким і ароматним. Його можна використовувати як основу для бутербродів, а можна їсти свіжим просто як булочку. особливо смачно, якщо запивати свіжий хліб молоком. опис приготування: Якщо вас цікавить, як приготувати бездріжджовий пшеничний хліб на заквасці, то смілив...

читати далі
Млинці ажурні на заквасці

Млинці ажурні на заквасці

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати млинці ажурні на заквасці, обов'язково подивіться цей рецепт! Млинці виходять нічим не гірше класичних: такі ж гарні, рум'яний, ароматні і смачні. опис приготування: Напевно кожна господиня знає, як спекти млинці, але мало хто пробував приготувати їх на зак...

читати далі
Бородинський хліб на заквасці

Бородинський хліб на заквасці

Бородинський хліб готується в хлібопічці на основі так званої "; вічної закваски" з води і житнього борошна. Випічка виходить м'якою, ароматної і дуже смачною. Спробуйте і Ви, думаю припаде до смаку. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бородинского хліба на заквасці. Бо...

читати далі