Огірочки в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Щоб приготувати огірочки в соусі, вам знадобиться мінімум інгредієнтів, зусиль і часу. Це дуже смачне і пікантне блюдо, яке сподобається всім членам вашої родини, а також гостям!
Опис приготування:
Якщо ви хочете знати, як приготувати огірочки в соусі, то цей рецепт вам допоможе. Відмінний варіант для тих, хто не любить возитися з маринадом і засолкою. Таке блюдо завжди під рукою.
Дозвольте огіркам постояти в маринаді мінімум 4 годину. Це час можна збільшити до двох діб, щоб блюдо придбало ще більш насичений смак.
- Огірок - 1 кілограм
- Часник - 6 зубчиків
- Braai (свіжа) - 1 пучок
- Кріп (свіжий) - 1 пучок
- Соєвий соус - 200 мілілітрів
- Оцтова есенція - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
Огірочки вимийте і відріжте кінчики з двох сторін у кожного плода. Розріжте огірочки уздовж на дві або чотири частини. Це залежить від того, якого розміру ви використовуєте овочі.
Огірочки покладіть в каструльку відповідного розміру. Часник почистіть і пропустіть через прес або натріть на дрібну тертку. Зелень вимийте і дрібно порубати прямо зі стеблинками. Надішліть до огірочками.
Заправте огірочки сумішшю соєвого соусу, оцту і перцю. Оцет можна замінити лимонним соком при бажанні. Перець бажано брати свіжозмелений. Всі інгредієнти перемішайте і подавайте до столу. Огірки з кожним днем стають смачніше, так як встигають добряче замаринувати. Зберігайте їх в холодильнику.