Рецепт Низькотемпературна курка фото

Низькотемпературна курка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Вважається, що якщо готувати м'ясо або птицю довго, але при низькій температурі, то в готовій страві зберігається більше корисних речовин і воно виходить дієтичним. Знайомтеся з рецептом!

Цей рецепт приготування випробуваний вже багато разів, тому точно дотримуйтесь рецептом і особливо точно дотримуйтесь температурний режим. Лимон можна замінити апельсинами, а також вибирайте улюблені спеції для курки, мені дуже подобається чебрець.

  • Курка, тушка - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чебрець - За смаком
низькотемпературна курка - фото крок 1
1. Курку помийте, обсушити, посоліть і змастіть всередині вершковим маслом.
низькотемпературна курка - фото крок 2
2. Лимон розріжте навпіл і покладіть в тушку.
низькотемпературна курка - фото крок 3
3. Посипте чебрецем або улюбленими спеціями.
низькотемпературна курка - фото крок 4
4. Викладіть курку в жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 90 градусів духовці 4 годину. Потім дістаньте і охолодіть.
низькотемпературна курка - фото крок 5
5. Розігрійте духовку до 240 градусів і запікайте 15 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти