Низькотемпературна курка
(покроковий рецепт з фото)
Вважається, що якщо готувати м'ясо або птицю довго, але при низькій температурі, то в готовій страві зберігається більше корисних речовин і воно виходить дієтичним. Знайомтеся з рецептом!
Цей рецепт приготування випробуваний вже багато разів, тому точно дотримуйтесь рецептом і особливо точно дотримуйтесь температурний режим. Лимон можна замінити апельсинами, а також вибирайте улюблені спеції для курки, мені дуже подобається чебрець.
- Курка, тушка - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чебрець - За смаком

1. Курку помийте, обсушити, посоліть і змастіть всередині вершковим маслом.

2. Лимон розріжте навпіл і покладіть в тушку.

3. Посипте чебрецем або улюбленими спеціями.

4. Викладіть курку в жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 90 градусів духовці 4 годину. Потім дістаньте і охолодіть.

5. Розігрійте духовку до 240 градусів і запікайте 15 хвилин до золотистого кольору. Смачного!