Рецепт Низькотемпературна курка фото

Низькотемпературна курка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Вважається, що якщо готувати м'ясо або птицю довго, але при низькій температурі, то в готовій страві зберігається більше корисних речовин і воно виходить дієтичним. Знайомтеся з рецептом!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування випробуваний вже багато разів, тому точно дотримуйтесь рецептом і особливо точно дотримуйтесь температурний режим. Лимон можна замінити апельсинами, а також вибирайте улюблені спеції для курки, мені дуже подобається чебрець.

  • Курка, тушка - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чебрець - За смаком
низькотемпературна курка - фото крок 1
1. Курку помийте, обсушити, посоліть і змастіть всередині вершковим маслом.
низькотемпературна курка - фото крок 2
2. Лимон розріжте навпіл і покладіть в тушку.
низькотемпературна курка - фото крок 3
3. Посипте чебрецем або улюбленими спеціями.
низькотемпературна курка - фото крок 4
4. Викладіть курку в жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 90 градусів духовці 4 годину. Потім дістаньте і охолодіть.
низькотемпературна курка - фото крок 5
5. Розігрійте духовку до 240 градусів і запікайте 15 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти