Найпростіший в світі шоколадний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шоколадно-ванільного ласощі для дітей і дорослих, яке не вимагає особливих умінь і витрат часу.
П'ять простих і доступних інгредієнтів, мікрохвильовка і холодильник - ось і все, що вам необхідно, щоб отримати десерт, від якого за вуха не відтягнеш як дітей, так і дорослих. І, що приємно, в ньому містяться тільки натуральні складові, тому готуйте і їжте на здоров'я!
- Білого цукру - 1 Склянка
- Какао-порошку - 2/3 склянки
- Кукурудзяного крохмалю - 6 Ст. Ложок
- Молока - 4 склянки
- Ванілі - 4 Ст. Ложки
1. У чаші для мікрохвильовки змішати віночком або міксером цукор, какао і крохмаль. Потроху вливаючи молоко, розмішати масу так, щоб в ній не залишилося сухих грудок.
2. Однорідну готову масу помістити на 3 хвилини в мікрохвильову піч, поставивши регулятор на позначку HIGH.
3. Витягнути миску з мікрохвильовки, перемішати все тим же віночком. Потім ще в кілька прийомів кип'ятити масу по 1 хвилині, чергуючи розігрів з помішуванням протягом 2-4 хвилин. Маса вважається готовою, коли вона стане блискучою і густий.
4. Відірвіть шматок целулоїду або харчової плівки і приліпите її на поверхню пудингу (він гарячий, так що бережіть руки! ). Не переживайте - плівка призначена для високих температур - вона не розплавиться. Охолодіть в холодильнику і подавайте до столу як окрему страву або десерт.