Насипний пиріг з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Більшість вважає, що насипний пиріг з варенням готується незвичайним способом. Насправді такий спосіб приготування пирога ще називають "ледачим" . За смаком пиріг не поступається іншим десертів.
Насипний пиріг з варенням готують багато господинь. Рецепт приготування цього десерту класичний: готується крихта з маргарину, борошна і цукру, після чого випікається разом з варенням. Першим шаром йде крихта, потім варення, потім знову крихта і варення. До чаю такий пиріг буде відмінним варіантом, тим більше, що готується він на швидку руку.
- Борошно - 2 склянки
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 чайних ложок
- Ванільний цукор - За смаком
- Варення - За смаком
1. Змішуємо борошно з цукром. Ретельно перемішуємо. Ємність для цього краще брати з високими бортами і бажано пластикову.
2. Натираємо маргарин на терку і додаємо в ємність. Після цього відправляємо всі інші інгредієнти і робимо з тіста крихту (рубаємо ножем і постійно перемішуємо).
3. Змащуємо форму рослинним маслом, після чого укладаємо в неї тісто, формуючи бортики.
4. Викладаємо варення і насипаємо нашу крихту з тіста. Процедуру бажано повторити ще раз (варення і тісто).
5. Запікаємо при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Після цього насипний пиріг з варенням в домашніх умовах можна нарізати і викласти на рознос. Подавайте в холодному вигляді, присипавши цукровою пудрою (по бажанню).