Насипний пиріг-пряник
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам сьогодні спробувати приготувати незвичайний насипний пиріг-пряник. Рецепт неймовірно простий і не зажадає особливих навичок, а пиріг в результаті виходить ароматним і дуже смачним. Готуємо?
Якщо ви думаєте, що вам вже нічим дивувати ваших гостей, то ви помиляєтеся! Я розповім вам, як приготувати насипний пиріг-пряник, і вам буде, чим здивувати і нагодувати гостей. Незвичайний спосіб приготування і не зовсім звичні інгредієнти, а в результаті ми отримаємо неймовірно ароматний і смачний десерт. Цей пиріг назавжди завоює ваші серця. Швидше поспішайте спробувати!
- Борошно - 350 грам
- Вершкове масло - 180 грам
- Сир - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 200 грам(130 в крихту, 70 в начинку)
- Чорнослив - 50 грам
- Пудинг - 45 грам(1 пакет)
- Крем - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки

1. На фото інгредієнти, які будуть потрібні нам для приготування пирога.

2. Насамперед змішаємо все сухі інгредієнти: цукру 130 грам, пудинг, корицю, борошно. Порада: не використовуйте відразу всю муку, краще підсипати поступово на наступному кроці, до отримання потрібного результату.

3. До отриманої суміші додаємо м'яке вершкове масло.

4. И перетираем руками. У нас повинна вийти ось така крихта.

5. В окремій ємності змішуємо цукор, що залишився, розпушувач, сметану, сир, яйця, нарізаний на невеликі шматочки чорнослив.

6. Форму застилає пергаментом (у мене форма діаметром 26 см). Викладаємо шар крихти, зверху - половину сирної маси. Потім знову шар крихти, решту сирної маси. Зверху посипаємо залишками крихти. Має вийти 3 шару крихти і 2 шару сирної маси.

7. Ставимо наш пиріг в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

8. Готовий пиріг дістаємо з духовки і даємо йому трохи охолонути, потім акуратно перекладаємо на блюдо. Чекаємо, поки він повністю охолоне, - і можна подавати. Смачного!