Рецепт Насипний пиріг-пряник фото

Насипний пиріг-пряник
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Веганські страви
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам сьогодні спробувати приготувати незвичайний насипний пиріг-пряник. Рецепт неймовірно простий і не зажадає особливих навичок, а пиріг в результаті виходить ароматним і дуже смачним. Готуємо?

Опис приготування:

Якщо ви думаєте, що вам вже нічим дивувати ваших гостей, то ви помиляєтеся! Я розповім вам, як приготувати насипний пиріг-пряник, і вам буде, чим здивувати і нагодувати гостей. Незвичайний спосіб приготування і не зовсім звичні інгредієнти, а в результаті ми отримаємо неймовірно ароматний і смачний десерт. Цей пиріг назавжди завоює ваші серця. Швидше поспішайте спробувати!

  • Борошно - 350 грам
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Сир - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 200 грам(130 в крихту, 70 в начинку)
  • Чорнослив - 50 грам
  • Пудинг - 45 грам(1 пакет)
  • Крем - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
насипний пиріг-пряник - фото крок 1
1. На фото інгредієнти, які будуть потрібні нам для приготування пирога.
насипний пиріг-пряник - фото крок 2
2. Насамперед змішаємо все сухі інгредієнти: цукру 130 грам, пудинг, корицю, борошно. Порада: не використовуйте відразу всю муку, краще підсипати поступово на наступному кроці, до отримання потрібного результату.
насипний пиріг-пряник - фото крок 3
3. До отриманої суміші додаємо м'яке вершкове масло.
насипний пиріг-пряник - фото крок 4
4. И перетираем руками. У нас повинна вийти ось така крихта.
насипний пиріг-пряник - фото крок 5
5. В окремій ємності змішуємо цукор, що залишився, розпушувач, сметану, сир, яйця, нарізаний на невеликі шматочки чорнослив.
насипний пиріг-пряник - фото крок 6
6. Форму застилає пергаментом (у мене форма діаметром 26 см). Викладаємо шар крихти, зверху - половину сирної маси. Потім знову шар крихти, решту сирної маси. Зверху посипаємо залишками крихти. Має вийти 3 шару крихти і 2 шару сирної маси.
насипний пиріг-пряник - фото крок 7
7. Ставимо наш пиріг в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
насипний пиріг-пряник - фото крок 8
8. Готовий пиріг дістаємо з духовки і даємо йому трохи охолонути, потім акуратно перекладаємо на блюдо. Чекаємо, поки він повністю охолоне, - і можна подавати. Смачного!

Схожі рецепти