Насипний гарбузовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і смачний домашній пиріг з гарбузом. Основа пирога пісочна, начинка - солодка гарбуз з цитрусовими нотками, зверху терте розсипчаста тісто. Пробуйте!
Отже, хочу розповісти вам, як приготувати "насипний гарбузовий пиріг" . Для пирога я купила солодку гарбуз мускатну, стиглий апельсин. Тісто робиться на основі вершкового масла і жовтків. Пиріг смачний, домашній, в міру солодкий. Чути нотки гарбуза і апельсина, легкий аромат ванілі. Пробуйте, приготувати його дуже легко!
- Борошно пшеничне - 150 грам (тісто)
- Цукор - 75 грам (тісто)
- Сіль - 1-2 Щепоток (тісто)
- Розпушувач - 4 грами (тісто)
- Вершкове масло - 100 грам (тісто)
- Жовтки яєчні - 2 штуки (тісто)
- Гарбуз (очищена) - 300 грам (начинка)
- Цукор - 20 грам (начинка)
- Апельсин - 0, 5 штуки (начинка)
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки (начинка)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Для приготування тіста в мисці змішайте просіяне борошно, сіль, цукор, розпушувач. Якщо любите ваніль, то зараз покладіть. Перемішайте ложкою.
3. Тепер в суху суміш натріть на крупній тертці заморожене вершкове масло. Швидко перемішайте масло з сухими інгредієнтами.
Додайте два жовтки. Руками швидко перетріть тісто до отримання дрібної крихти.
Додайте два жовтки. Руками швидко перетріть тісто до отримання дрібної крихти.
4. Форму застеліть пергаментом, дві третини тесту utrambuyte. Поставте в холодильник форму з тестом. Решту тіста приберіть поки в морозилку.
5. Гарбуз очистите від шкірки і внутрішньої волокнистої частини, натріть на дрібній тертці. Додайте цукор, корицю, сік половинки апельсина, перемішайте.
6. Розкладіть рівномірно начинку.
7. Зверху гарбуза розподіліть тісто - крихти. Або натріть на тертці, як подобається.
8. Випікайте насипний пиріг з гарбузом в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
9. Готовий гарбузовий пиріг остудіть у формі і акуратно перекладіть на блюдо. Поріжте шматочками. Смачного!