Мукарма
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Муркарма - традиційне дотримувала індійської кухні. Являє собою куряче м'ясо в надзвичайно смачне горіхово-цибульному соусі. Заходьте і дивіться, як приготувати"Муркарму" , ніжне куряче м'ясо.
Опис приготування:
Куряча грудка часто буває сухуватою, але за цим рецептом вона виходить дуже ніжною, соковитою, ароматної. Найніжніші шматочки курки прекрасно поєднуються з пікантним вершково-цибульним соусом і подрібненими горіхами. Приготувати страву дуже просто, швидко, а результат безсумнівно Вас порадує!
- Куряча грудка - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Мигдаль - 50 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Кардамон - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
Часник, цибуля (1 штуку) і перець наріжте соломкою.
Обсмажте з додаванням олії.
Курячі грудки наріжте на невеликі шматочки, додайте до овочів. Обсмажте.
Другу цибулину запечіть або відваріть ло м'якості. Пюріруйте. Цибулеве пюре додайте в сковороду. Готуйте 5 хвилин.
Додайте подрібнений мигдаль, перемішайте.
Додайте вершки і тушкуйте близько 7 хвилин.
Додайте імбир, кардамон. Не забудьте посолити і поперчити.
Подайте до столу.