Рецепт Мукарма фото

Мукарма
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Куряча грудка
Страви без випічки
На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Муркарма - традиційне дотримувала індійської кухні. Являє собою куряче м'ясо в надзвичайно смачне горіхово-цибульному соусі. Заходьте і дивіться, як приготувати"Муркарму" , ніжне куряче м'ясо.

Опис приготування:

Куряча грудка часто буває сухуватою, але за цим рецептом вона виходить дуже ніжною, соковитою, ароматної. Найніжніші шматочки курки прекрасно поєднуються з пікантним вершково-цибульним соусом і подрібненими горіхами. Приготувати страву дуже просто, швидко, а результат безсумнівно Вас порадує!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Перецьь солодкий - 1 штука
  • Мигдаль - 50 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Кардамон - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
мукарма - фото крок 1
Часник, цибуля (1 штуку) і перець наріжте соломкою.
мукарма - фото крок 2
Обсмажте з додаванням олії.
мукарма - фото крок 3
Курячі грудки наріжте на невеликі шматочки, додайте до овочів. Обсмажте.
мукарма - фото крок 4
Другу цибулину запечіть або відваріть ло м'якості. Пюріруйте. Цибулеве пюре додайте в сковороду. Готуйте 5 хвилин.
мукарма - фото крок 5
Додайте подрібнений мигдаль, перемішайте.
мукарма - фото крок 6
Додайте вершки і тушкуйте близько 7 хвилин.
мукарма - фото крок 7
Додайте імбир, кардамон. Не забудьте посолити і поперчити.
мукарма - фото крок 8
Подайте до столу.

Схожі рецепти