Рецепт Морс з варення фото

Морс з варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Напої , Морс
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 10 хв.

Дізнайтеся, як приготувати смачний і корисний напій, в тому числі, для святкового столу, якщо у вашому розпорядженні є тільки банку домашнього варення.

Опис приготування:

Готувати морс з домашнього варення простіше простого, це видно з покрокової інструкції, досить змішати воду і варення, закип'ятити, процідити і подавати до столу.

  • Чорничне варення - 200 грам
  • Вода - 1-1, 5 L
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Цукровий пісок - 50 грам
морс з варення - фото крок 1
Візьміть варення і необхідний обсяг води, приготуйте лимон і цукровий пісок.
морс з варення - фото крок 2
Закип'ятіть воду в потрібному обсязі, покладіть в неї варення.
морс з варення - фото крок 3
Процідіть через ситечко морс в глечик.
морс з варення - фото крок 4
Якщо морс здасться недостатньо яскравим, можна додати кілька часточок лимона, при необхідності додати цукор.
морс з варення - фото крок 5
Щоб склянках надати святкового вигляду, протріть ободок склянки часточкою лимона.
морс з варення - фото крок 6
Опустіть ободок склянки в цукровий пісок.
морс з варення - фото крок 7
Вийде гарний цукровий обідок
морс з варення - фото крок 8
Прикрасьте ободок склянки часточкою лимона, розрізаної по радіусу до центру
морс з варення - фото крок 9
Додайте кілька кубиків льоду, щоб охолодити напій і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти