Морс з варення
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся, як приготувати смачний і корисний напій, в тому числі, для святкового столу, якщо у вашому розпорядженні є тільки банку домашнього варення.
Готувати морс з домашнього варення простіше простого, це видно з покрокової інструкції, досить змішати воду і варення, закип'ятити, процідити і подавати до столу.
- Чорничне варення - 200 грам
- Вода - 1-1, 5 L
- Лимон - 0, 5 штуки
- Цукровий пісок - 50 грам
Візьміть варення і необхідний обсяг води, приготуйте лимон і цукровий пісок.
Закип'ятіть воду в потрібному обсязі, покладіть в неї варення.
Процідіть через ситечко морс в глечик.
Якщо морс здасться недостатньо яскравим, можна додати кілька часточок лимона, при необхідності додати цукор.
Щоб склянках надати святкового вигляду, протріть ободок склянки часточкою лимона.
Опустіть ободок склянки в цукровий пісок.
Вийде гарний цукровий обідок
Прикрасьте ободок склянки часточкою лимона, розрізаної по радіусу до центру
Додайте кілька кубиків льоду, щоб охолодити напій і насолоджуйтеся!