Морозиво з козячого молока
(покроковий рецепт з фото)
Таке морозиво з козячого молока в домашніх умовах не тільки смачні ласощі, але ще і неймовірно корисне. Як відомо, козяче молоко має чудові цілющі властивості.
Для різноманітності і в якості корисного ласощі можна приготувати морозиво з козячого молока в домашніх умовах. Козяче молоко - продукт специфічний, але і з нього готують масу різної смакоти. Це стосується і всіма улюблених ласощів дитинства - морозива.
- Жовтки - 6 штук
- Цукор - 50 грам
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Козяче молоко - 600 мілілітрів
- Мед - 4 Ст. Ложки
1. Основою даного рецепта буде козяче молоко. Цей продукт дуже корисний в будь-якому вигляді.
2. Ставимо молоко на вогонь і чекаємо, коли воно закипить. Тим часом збиваємо жовтки з цукром і крохмалем. Це можна зробити за допомогою міксера, а можна звичайним ручним віночком.
3. Коли молоко закипить, поступово починаємо вливати в нього збиту яєчну суміш. Заважаємо і чекаємо, поки маса не збільшитися в кілька разів. У самому кінці додаємо мед і знімаємо з вогню.
4. Заливаємо в форму і повністю остигнула масу відправляємо в морозильну камеру. Завдяки меду специфічний присмак козячого молока буде не таким відчутним.
5. При подачі можна прикрасити як забажаєте. Крім цього, полийте зверху фруктовий сироп або наповнювач, карамель - на ваш смак.