Рецепт Морозиво з халвою фото

Морозиво з халвою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти , Морозиво , Халва
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам спробувати незвичайні ласощі - "Парфайт" з халвою. Смачний, вишуканий десерт! Parfe ' (від фр. parfait «бездоганний, прекрасний ») - холодний десерт із збитих вершків, цукру і яєць.

Опис приготування:

У покроковому рецепті я детально розповім як приготувати морозиво з халвою. Халву вибирайте на свій смак: арахісову, тахинную, з насіння соняшнику. Рецепт досить легкий, просто уважно прочитайте його і готуйте із задоволенням!

  • Вершки 35% - 250 мілілітрів (охолоджені)
  • Цукор - 65 грам
  • Вода - 65 мілілітрів
  • Жовток - 2 штуки
  • Халва - 100 грам
  • Горіхи - 1 Ст. Ложка (для подачі)
морозиво з халвою - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
морозиво з халвою - фото крок 2
З води і цукру зваріть сироп: з'єднайте цукор і воду в каструльці, варіть до повного розчинення цукру і прозорості сиропу. Остудіть. Жовтки зліг збийте.
морозиво з халвою - фото крок 3
Додайте в жовтки остиглий сироп і на водяній бані нагрійте до 45-50 градусів, постійно збиваючи вінчиком в піну. Зніміть з вогню, остудіть.
морозиво з халвою - фото крок 4
Охолоджені вершки збийте в пишну піну.
морозиво з халвою - фото крок 5
Подрібнену халву додайте в пінну жовткова масу, акуратно перемішайте. Додайте збиті вершки, перемішайте.
морозиво з халвою - фото крок 6
Розкладіть десерт порційно, посипте горішками. Поставте в морозиво"Парфе" з халвою в холодильник на кілька годин. Смачного!

Схожі рецепти