Мохіто з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний ароматний і освіжаючий напій для літніх свят і вечірок. Цей варіант відрізняється від класичного, але виходить не менш смачним, повірте. Їм із задоволенням поласують навіть діти.
Спекотного літнього дня або ввечері так хочеться чогось прохолодного і освіжаючого. Рекомендую вам скористатися цим простим рецептом, в якому я розповім, як приготувати мохіто з полуницею. Процес досить швидкий і легкий. Замість свіжих ягід полуниці можна використовувати заморожені. Готуємо!
- Полуниця - 10-12 штук
- М'ята - 1-2 штук (гілочки)
- Ельф - 300 мілілітрів
- Цукор - 2 чайних ложки
- Лимон - 1 штука
- Лід - 1 Склянка
Підготуємо інгредієнти. Вимиємо зелень м'яти і ягоди, відріжемо від лимона кілька кружалець-часточок і половинку лимона разрежем на 4 частини.
Замість полуничного сиропу будемо використовувати ягоди полуниці, перетерті з цукром. Для приготування полуничного пюре візьмемо половину ягід і чайну ложку цукру.
Обриваємо з гілочки листочки м'яти, рвемо їх руками і розкладаємо по склянках. Додамо цукор і злегка Примніть листочки з цукром.
Викладаємо полуницю.
Додаємо шматочки лимона, злегка прим'яв їх, щоб видавити сік.
Додаємо лід.
Тепер додамо полуничне пюре. Якщо готуєте алкогольний мохіто, саме час додати по 30-40 грам рому.
І наливаємо в склянки спрайт.
Прикрашаємо наш коктейль часточкою лимона і листочками м'яти, Наші мохіто готові.