Млинці з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Такі млинці замінять собою повноцінне гаряче блюдо на обід або вечерю. Також їх можна подати в доповненні до основної страви в якості закуски. Приготування у них найпростіше, а результат приголомшливий.
При приготуванні цієї страви можна використовувати навіть сушені гриби, тільки треба буде їх попередньо добре відварити. При подачі рекомендую попередньо млинці розігріти і подавати їх зі сметаною.
- Молоко - 500 мілілітрів (для млинців)
- Яйця - 1-2 штук (для млинців)
- Борошно - 5 Ст. Ложок (для млинців)
- Рослинна олія - 30 мілілітрів (для млинців)
- Дріжджі сухі - 5 грам (для млинців)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (для млинців)
- Гриби - 500 грам (для начинки)
- Цибуля - 1 штука (для начинки)
- Крем - 1 Склянка (для начинки)
- Масло топлене - 1-2 Ст. Ложок (для начинки)
- Зелень - За смаком (для начинки)
- Сіль і перець - За смаком (для начинки)
1. З'єднайте всі інгредієнти для млинців.
2. Посмажте млинці, змащуючи сковорідку олією.
3. Цибуля наріжте кубиком.
4. Гриби наріжте довільно.
5. Обсмажте цибулю з додаванням олії.
6. Додайте гриби, обсмажуйте до готовності. Додайте сметану і тушкуйте хвилин 5.
Не забудьте посоліть.Остудіте.
Не забудьте посоліть.Остудіте.
7. Подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки.
8. У центр кожного млинця покладіть ложку начинки.
9. Загорніть начинку в млинець і подайте до столу.
Смачного!
Смачного!