Млинці на ряжанка товсті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.
Багато хто віддає перевагу готувати товсті млинці замість традиційних тонких. В цьому немає нічого дивного, адже такі млинці виходять набагато більш насиченим. Ділюся рецептом товстих млинців на ряжанка.
Опис приготування:
Дізнавшись одного разу, як приготувати млинці на ряжанка товсті, тепер користуюся тільки цим рецептом. Млинці виходять великі, насичені і пористі. Дуже смачно зі сметаною, солодким джемом або згущеним молоком. Рекомендую приготувати млинці на всю сім'ю!
- Борошно - 80 грам
- Заголовок для палітурки - 50 грам
- Ряжанка - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1/6 чайних ложки
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукор - 30 грам
- Сіль - 1 щіпка
У глибокій ємності змішайте борошно з розпушувачем, цукром, сіллю і содою.
Збийте в піну яйце, підмішати ряжанку. Влийте рідина до сухих інгредієнтів. Перемішайте.
Додайте розтоплене вершкове масло.
Ретельно перемішайте тісто до однорідності.
Розігріваємо сковороду з крапелькою масла. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності.
Смачного!