Млинці на кефірі товсті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хоч Масляна і раз на рік, але побалувати себе млинцями можна круглий рік! З цим простим рецепт приготування млинців на кефірі товстих Вам це вдасться робити практично кожен день.
Останнім часом мені більше подобаються млинці на кефірі. А якщо робити їх товстими - так взагалі виходить не тільки смачно, але і багатофункціональне! З таких млинців можна робити і рулетики, і торти для млинців. Та й замість хліба вони добре йдуть: можна їсти і з варенням, і з бужениною. Для приготування млинців на кефірі товстих кефіру можна взяти більше, тільки не знежиреного: тісто буде рідким, товстими млинці не вийдуть.
- Кефір - 1 Склянка
 - Яйця - 3 штуки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Борошно - 300 грам
 

Змішуємо кефір і яйця. Додаємо сіль і соду, замішуємо, поки бульбашки не з'являться.

Тепер додаємо поступово борошно і розмішуємо ретельно: зазвичай йде десь 300 грам. Але це все приблизно, потрібно самому дивитися: тісто має бути як густа сметана.

Тепер починаємо смажити: сковорідку попередньо розігріти, масла наливаємо мало. Наливаємо цілий ополоник. До речі, якщо ви захочете солодкі млинці, тоді в процесі замісу тіста можете додати цукор.

Обсмажуємо з двох сторін. Готові млинці складаємо в стопку, можете їх змастити вершковим маслом.
Ось і готові наші млинці на кефірі товсті! Не складно, правда? подавати можете, з чим вашій душі завгодно. Смачного!
Ось і готові наші млинці на кефірі товсті! Не складно, правда? подавати можете, з чим вашій душі завгодно. Смачного!