Рецепт Млинцевий торт з сьомгою фото

Млинцевий торт з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся класичним рецептом млинцевого торта з сьомгою. Чому це класика? Тому що червону рибу нарівні з червоною ікрою традиційно поєднують з млинцями. А тут - простий і смачний фуршетний торт!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як зробити млинцевий торт з сьомгою. Цей холодний закусочний торт дуже великою популярністю користується на усіляких фуршетах і застіллях: в міру солоний, і не в міру апетитний! Спробуйте, вам сподобається!

  • Сьомга малосольна - 300 грам
  • Сир вершковий - 200 грам (можна використовувати плавлений сир типу"Янтар" )
  • Борошно - 250 грам
  • Крем - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 3 склянки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
млинцевий торт з сьомгою - фото крок 1
1. Яйця збиваємо в піну з сіллю і цукром. Додамо до них молоко, перемішаємо. Далі - гашене соду і борошно. Борошно насипаємо поступово. Випікаємо тонкі млинці.
млинцевий торт з сьомгою - фото крок 2
2. Кожен млинець промазуємо сумішшю з вершкового сиру і сметани.
млинцевий торт з сьомгою - фото крок 3
3. Викладаємо шматочки риби. Слідкуйте, щоб не було кісток ні в одному зі шматочків. Накриваємо зверху наступним млинцем, і повторюємо шари.
млинцевий торт з сьомгою - фото крок 4
4. Даємо постояти годину в холодильнику, потім подаємо!

Схожі рецепти