Млинцевий торт з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся класичним рецептом млинцевого торта з сьомгою. Чому це класика? Тому що червону рибу нарівні з червоною ікрою традиційно поєднують з млинцями. А тут - простий і смачний фуршетний торт!
Хочу розповісти, як зробити млинцевий торт з сьомгою. Цей холодний закусочний торт дуже великою популярністю користується на усіляких фуршетах і застіллях: в міру солоний, і не в міру апетитний! Спробуйте, вам сподобається!
- Сьомга малосольна - 300 грам
- Сир вершковий - 200 грам (можна використовувати плавлений сир типу "янтар" )
- Борошно - 250 грам
- Крем - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 3 склянки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Яйця збиваємо в піну з сіллю і цукром. Додамо до них молоко, перемішаємо. Далі - гашене соду і борошно. Борошно насипаємо поступово. Випікаємо тонкі млинці.
2. Кожен млинець промазуємо сумішшю з вершкового сиру і сметани.
3. Викладаємо шматочки риби. Слідкуйте, щоб не було кісток ні в одному зі шматочків. Накриваємо зверху наступним млинцем, і повторюємо шари.
4. Даємо постояти годину в холодильнику, потім подаємо!