Рецепт «мімоза» з яблуком і сиром фото

«мімоза» з яблуком і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Знайомий багатьом салатик в абсолютно новому виконанні - це рецепт приготування мімози з яблуком і сиром. Спробуйте цей ніжний і ситний салат, який можна подати навіть на святковий стіл.

Опис приготування:

1. Насамперед необхідно вимити картопля і морква. Викласти в каструлю, залити водою і відправити на вогонь.

2. Також зварити потрібно яйця.

3. В рецепт приготування мімози з яблуком і сиром можна використовувати як білу, так і червону рибу. Це може бути відварна або консервована риба.

4. Відварену картоплю остудити, очистити і натерти на тертці. Викласти нижнім шаром салату і підсолити за смаком. Додати трохи майонезу. Мімоза з яблуком і сиром в домашніх умовах може бути зроблена як на загальному блюді, так і порційно, за допомогою спеціальних кілець або підручних засобів.

5. Лук очистити і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і обсмажити до золотистого кольору. Також цибулю можна замаринувати на 10 хвилин або просто ошпарити окропом. Викласти тонким шаром на картоплю і при бажанні додати дрібку перцю.

6. Далі розподілити рибку, яку змастити тонким шаром майонезу.

7. Присипати тертим на дрібній тертці сиром і викласти терту моркву. Знову трохи майонезу.

8. Яйця можна натерти цілком або викласти двома різними верствами - білки і жовтки. Посолити трохи за смаком.

9. Найцікавіше - це яблука. Їх можна також натерти на тертці і викласти шаром після моркви. Однак щоб зробити страву більш цікавим, яблука можна нарізати тонкими кружечками і на них подавати порційний салатик. Як зробити"Мімозу" з яблуком і сиром на загальному блюді? Теж все досить просто. Перед подачею можна викласти на тарілку яблука, а салат перевернути зверху. Прикрасити свіжою зеленню або жовтком, наприклад.

  • Картопля - 2-3 штук
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Риба або консерва - 300 грам
  • Майонез - 1 За смаком
1. Насамперед необхідно вимити картопля і морква. Викласти в каструлю, залити водою і відправити на вогонь.

2. Також зварити потрібно яйця.

3. В рецепт приготування мімози з яблуком і сиром можна використовувати як білу, так і червону рибу. Це може бути відварна або консервована риба.

4. Відварену картоплю остудити, очистити і натерти на тертці. Викласти нижнім шаром салату і підсолити за смаком. Додати трохи майонезу. Мімоза з яблуком і сиром в домашніх умовах може бути зроблена як на загальному блюді, так і порційно, за допомогою спеціальних кілець або підручних засобів.

5. Лук очистити і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і обсмажити до золотистого кольору. Також цибулю можна замаринувати на 10 хвилин або просто ошпарити окропом. Викласти тонким шаром на картоплю і при бажанні додати дрібку перцю.

6. Далі розподілити рибку, яку змастити тонким шаром майонезу.

7. Присипати тертим на дрібній тертці сиром і викласти терту моркву. Знову трохи майонезу.

8. Яйця можна натерти цілком або викласти двома різними верствами - білки і жовтки. Посолити трохи за смаком.

9. Найцікавіше - це яблука. Їх можна також натерти на тертці і викласти шаром після моркви. Однак щоб зробити страву більш цікавим, яблука можна нарізати тонкими кружечками і на них подавати порційний салатик. Як зробити"Мімозу" з яблуком і сиром на загальному блюді? Теж все досить просто. Перед подачею можна викласти на тарілку яблука, а салат перевернути зверху. Прикрасити свіжою зеленню або жовтком, наприклад.

Схожі рецепти