Рецепт Медово-грушевий пиріг фото

Медово-грушевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Бісквітне тісто, Груша
Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги

Цей пиріг підкорює з першого шматочка. Масляний бісквіт з додаванням меду, ніжний, як хмаринка, з соковитими шматочками груші і медовим ароматом, він так і проситься на язик. Та й приготувати його легко.

Ділюся з вами легким рецептом, як зі звичайного набору продуктів приготувати медово-грушевий пиріг, який стане вашою фірмовою випічкою. Готуйте з задоволенням!

  • Борошно - 240 грам
  • Груша - 400 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 160 грам
  • Вершкове масло - 100 грам (розм'якшене )
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Мед рідкий - 3 Ст. Ложки (акація)
медово-грушевий пиріг - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Груші вимийте і наріжте на дрібні кубики.
медово-грушевий пиріг - фото крок 2
Яйця і цукор збийте в пишну світлу піну.
медово-грушевий пиріг - фото крок 3
Додайте розм'якшене вершкове масло, збийте.
Додайте мед, збийте.
Просійте борошно і розпушувач в 2-3 прийому, акуратно перемішайте лопаткою знизу-вгору.
медово-грушевий пиріг - фото крок 4
Груші додайте в тісто і перемішайте.
медово-грушевий пиріг - фото крок 5
Перемістіть тісто в форму для запікання (d - 24 см), розрівняйте і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 45-50 хвилин.
медово-грушевий пиріг - фото крок 6
Потім дайте пирога охолонути у формі протягом 15 хвилин, потім на решітці.
медово-грушевий пиріг - фото крок 7
А тепер можна кликати всіх на смачний пиріг!
медово-грушевий пиріг - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти