Медово-грушевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг підкорює з першого шматочка. Масляний бісквіт з додаванням меду, ніжний, як хмаринка, з соковитими шматочками груші і медовим ароматом, він так і проситься на язик. Та й приготувати його легко.
Ділюся з вами легким рецептом, як зі звичайного набору продуктів приготувати медово-грушевий пиріг, який стане вашою фірмовою випічкою. Готуйте з задоволенням!
- Борошно - 240 грам
- Груша - 400 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 160 грам
- Вершкове масло - 100 грам (розм'якшене )
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мед рідкий - 3 Ст. Ложки (акація)
Підготуйте необхідні продукти. Груші вимийте і наріжте на дрібні кубики.
Яйця і цукор збийте в пишну світлу піну.
Додайте розм'якшене вершкове масло, збийте.
Додайте мед, збийте.
Просійте борошно і розпушувач в 2-3 прийому, акуратно перемішайте лопаткою знизу-вгору.
Додайте мед, збийте.
Просійте борошно і розпушувач в 2-3 прийому, акуратно перемішайте лопаткою знизу-вгору.
Груші додайте в тісто і перемішайте.
Перемістіть тісто в форму для запікання (d - 24 см), розрівняйте і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 45-50 хвилин.
Потім дайте пирога охолонути у формі протягом 15 хвилин, потім на решітці.
А тепер можна кликати всіх на смачний пиріг!
Смачного!