Марокканський чай
(покроковий рецепт з фото)
Марокканський чай - улюблений напій жителів африканських країн. Він має виражену м'ятним смаком з насиченою солодкістю. Саме це його відрізняє від звичного у нас м'ятного чаю.
Дотримуючись процес приготування напою, ви неодмінно насолодитеся запашним чаєм, який надовго залишить про себе приємні спогади. Обов'язково приготуйте!
- М'ята свіжа - 30 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Чай зелений - 2 чайних ложки
- Вода - 650 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти. М'яту вимийте і добре просушіть.
Візьміть великий чайник для заварювання. Залийте до верху крутим окропом і дайте постояти 5 хвилин.
Злийте воду. У прогрітий чайник покладіть зелений чай, листя м'яти і залийте 500 мл. Гарячої води. Саме гарячої, але не киплячою. Закрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.
По закінченню часу, додайте в заварник цукор, розмішайте. Чай готовий до сервіровки.
Приємного чаювання!