Рецепт Марокканський чай фото

Марокканський чай
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Марокканська кухня
Зелень , М'ята
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Напої , Чай
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

Марокканський чай - улюблений напій жителів африканських країн. Він має виражену м'ятним смаком з насиченою солодкістю. Саме це його відрізняє від звичного у нас м'ятного чаю.

Опис приготування:

Дотримуючись процес приготування напою, ви неодмінно насолодитеся запашним чаєм, який надовго залишить про себе приємні спогади. Обов'язково приготуйте!

  • М'ята свіжа - 30 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Чай зелений - 2 чайних ложки
  • Вода - 650 мілілітрів
марокканський чай - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. М'яту вимийте і добре просушіть.
марокканський чай - фото крок 2
Візьміть великий чайник для заварювання. Залийте до верху крутим окропом і дайте постояти 5 хвилин.
марокканський чай - фото крок 3
Злийте воду. У прогрітий чайник покладіть зелений чай, листя м'яти і залийте 500 мл. Гарячої води. Саме гарячої, але не киплячою. Закрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.
марокканський чай - фото крок 4
По закінченню часу, додайте в заварник цукор, розмішайте. Чай готовий до сервіровки.
марокканський чай - фото крок 5
Приємного чаювання!

Схожі рецепти