Рецепт Манні котлети фото

Манні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манька
Роздільне харчування
На сніданок
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

А ви готуєте манні котлети? Якщо ще не встигли спробувати ці ласощі, то пропоную вам чудовий рецепт. Він сподобається не тільки дорослим, але і діткам.

Опис приготування:

Манні котлети - це не тільки оригінальна заміна каші на сніданок, це простий і дивовижний десерт, приготований з досить дешевих інгредієнтів. Спробуйте приготувати його будинку і насолодитеся приголомшливим смаком.

  • Манна крупа - 5 Ст. Ложок
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Борошно або крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 200 грам
манні котлети - фото крок 1
1. Рецепт приготування манних котлет починається з традиційної манної каші. Для цього необхідно довести до кипіння молоко і поступово всипати крупу.
манні котлети - фото крок 2
2. Кашу потрібно постійно помішувати, щоб не утворилися грудки.
манні котлети - фото крок 3
3. Її необхідно зварити досить густу. Коли каша буде потрібної консистенції, зняти її з вогню і залишити трохи охолодитися.
манні котлети - фото крок 4
4. Остигнула кашу перекласти в глибоку миску і вбити до неї яйце.
манні котлети - фото крок 5
5. Ретельно перемішати отриману масу (можна за допомогою міксера) до однорідної консистенції.
манні котлети - фото крок 6
6. Змочити трохи руки і сформувати невеликі котлетки.
манні котлети - фото крок 7
7. Кожну котлетку обваляти в панірувальних сухарях або борошні.
манні котлети - фото крок 8
8. На сковороді розтопити невеликий шматочок вершкового масла і відправити туди котлетки.
манні котлети - фото крок 9
9. Смажити котлетки потрібно під закритою кришкою і на дуже маленькому вогні. Коли з'явилася золотава скоринка, перевернути котлетки і знову смажити під кришкою. Манні котлети в домашніх умовах можна подавати з улюбленим джемом, варенням або киселем.

Схожі рецепти