Манна каша з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві я ненавиділа манну кашу! Напевно, багато з вас теж її не любили. А виявилося це не тому, що вона несмачна, а так як її неправильно варили. Тепер я виправила цю помилку.
І ви теж можете дізнатися про те, як приготувати манну кашу з ягодами на молоці. Вона виходить ідеальною! Тут головне нічого не перегріти і вчасно заважати. Дітям сподобалося, а це багато значить! Полуниця дуже прикрасила блюдо. Можна ще додати який-небудь сироп для більшої насолоди.
- Полуниця - 200 грам
- Молоко - 2 L
- Манька - 8 Ст. Ложок
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Вода кип'ячена - 1 Ст. Ложка
Молоко з окропом поставте на середній вогонь, постійно помішуючи.
Через 4 хвилини акуратно всипте манку в молоко, не забуваючи його постійно заважати.
Тепер доведіть кашу до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще 5 хвилин, помішуючи.
Потім додайте цукор і варіть ще 5-10 хвилин до готовності.
Поки каша настоюється під кришкою, наріжте довільно промиту полуницю.
Ягоди і масло додайте в готову манну кашу. Смачного!