Манна каша з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Таку манну кашу з шоколадом в домашніх умовах я готувала, щоб привчити маленьку племінницю хоч якось їсти цю кашу. У підсумку і сама полюбила - вельми смачний і ситний сніданок виходить!
Поспішаю розповісти, як приготувати манну кашу з шоколадом. Вам точно сподобається цей смак, адже всім приїлися з дитинства манна каша буквально починає грати новими фарбами! Спробуйте, і вам точно сподобається це нове виконання всім відомого рецепта!
- Молоко - 400 грам
- Манька - 50 грам
- Шоколад - 30 грам
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Банан - 1 штука
- Цукор - 1 За смаком
1. Ось всі наші інгредієнти. Молоко виливаємо в мультиварку, і в режимі "гасіння" доводимо до кипіння.
2. Всипаємо манку і продовжимо варити в тому ж режимі до готовності крупи. Половину банана розминаємо виделкою і додамо в кашу в самому кінці - він повинен рівномірно розподілитися.
3. Залишки банана красиво нарізаємо, викладаємо поверх свіжозвареної каші прямо в тарілку. Посипаємо подрібненим шоколадом і подаємо!