Манна каша з шокаладом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Дуже багато з нас люблять манну кашу. Але ж її можна зробити ще смачніше, додавши дещо. Ось хороший рецепт, як приготувати манну кашу з шоколадом. Виглядає смачно, напевно діти попросять ще.
Опис приготування:
Для прикраси і більш цікавого смаку можна додати свіжі та сушені фрукти, горіхи або інші ласощі. Готувати таку кашу дуже просто і швидко, обов'язково потрібно їсти її гарячої, поки не з'явилися такі ненависні всім грудочки. Отже, читаємо, як приготувати манну кашу з шоколадом, і беремося за справу!
- Молоко - 1/3 склянки
- Вода - 2/3 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Какао - 1 Ст. Ложка (або 50 грамів шоколаду)
1-2. Спочатку візьмемо склянку. На одну третину заповнимо його молоком, а на дві третини - водою.
3. Виливаємо рідку суміш в каструлю, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, додаємо цукор і сіль.
4. Додаємо какао або шоколад.
5. Все ретельно перемішуємо до повного розчинення какао або шоколаду.
6. Додаємо манку і перемішуємо.
7. Беремо віночок і розмішуємо кашу, так ми уникнемо появи грудочок, які навряд чи хтось обожнює.
8. Варимо кашу, весь час помішуючи її віночком, до загустіння.
9. Переливаємо готову кашу в тарілку.
10. Перед подачею прикрашаємо її ягодами, фруктами, горіхами, сухофруктами - всім, до чого душа лежить.