Манна каша з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам відмінний варіант сніданку. Ось, як приготувати манну кашу з персиками. Каша за моїм рецептом виходить в міру рідкої, однорідної і без єдиного грудочки. Спробуєте?
Рецепт дуже простий, він мало чим відрізняється від приготування звичайного манної каші. Єдине: подається така каша зі шматочками свіжого персика, в результаті чого блюдо виходить з ще більш насиченим смаком. Моєму синочку така каша на сніданок особливо подобається. Можна також додавати і свіжі і заморожені фрукти та ягоди: малину, полуницю, абрикоси, сливи.
- Молоко - 2 склянки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
- Персик - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Варити манну кашу я раджу в невеликій толстодонной каструльці. Вилийте молоко в каструльку і на середньому вогні доведіть до кипіння. Далеко не йдіть, щоб молоко не втекло.
Потім ложкою розмішуйте молоко, щоб утворилася воронка, і тонкою цівкою всипте манку. Зменшіть вогонь до мінімуму, додайте цукор і варіть, час від часу помішуючи, до загустіння каші (приблизно 5 хвилин).
Подавайте манну кашу з шматочками персика. Дітям такий варіант особливо сподобається. Їжте із задоволенням!