Манна каша з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я опишу в простих кроків, як приготувати манну кашу з фруктами. Як фруктів я використовувала банани і ківі. Також різноманітила блюдо сухофруктами. Вийшло смачно! пробуйте!
Манна каша вважається калорійною крупою. Тому їсти її рекомендується саме на сніданок, щоб отримати енергію на весь день і не набрати зайвої. Я готую кашу за цим рецептом, періодично міняючи набір фруктів. Сьогодні виявила пропадає на банани і куплені ківі, ось і вийшов такий рецепт!
- Крупа манна - 40 грам
- Молоко коров'яче - 150 мілілітрів
- Арахіс - 2 щіпки
- Вершкове масло - 25 грам
- Банани - 1 штука
- Ківі - 2 штуки
- Інжир - 2 штуки
- Ізюм - 8 штук
- Фініки - 4 штуки
- Цукати - 80 грам
Молоко ставимо на вогонь, додаємо масло і цукор. У кипляче молоко висипаємо тоненькою цівкою манку. Помішуємо безперервно. Через 5 хвилин знімаємо з вогню.
Викладаємо на дно тарілки порізані ківі, банани, фініки, родзинки і трохи цукатів. Посипаємо арахісом. Зверху накриваємо шарів манної каші.
Зверху посипаємо сухофруктами і цукатами. Наша яскрава і смачна манна каша готова. Kuşaem, поки гаряча. Смачного!