Манна каша в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Манна каша - страва з дитинства. Хочете дізнатися, як приготувати манну кашу в духовці? Приготуйте і подивіться, який варіант вам сподобається більше: традиційний на плиті або все ж в духовці.
Я частенько намагаюся приготувати манну кашу з різними фруктами або ягодами. Давайте разом трохи поекспериментуємо і приготуємо манну кашу в духовці. Вона виходить смачною, густий і зовсім не схожою на ту, що ми готуємо на плиті. А ще з незвичайним горіховим смаком. Дивіться рецепт і пробуйте. Але скажу, що мені ближче традиційний спосіб приготування манної каші на плиті, та й швидше виходить
- Молоко - 1 Склянка
- Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Яблуко - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо продукти для манної каші: горіхи чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, яблуко чистимо і нарізаємо тонкими часточками.
Потім в горщик висипаємо манку і цукор, додамо сіль.
Слідом - дрібно нарізані горіхи.
Далі - шматочки яблука і заливаємо все це молоком. Накриваємо горщик кришкою і відправляємо в холодну духовку на 30 хвилин. Температуру ставимо 180-200 градусів.
Готову манну кашу подаємо в горщику, але для дітей краще перекласти кашу в тарілку.