Манна каша на воді
(покроковий рецепт з фото)
Таке низькокалорійне блюдо підійде не тільки тим, хто сидить на дієті, але і тим людям, які з тієї чи іншої причини не вживають молочні продукти. До речі, смак у каші дійсно відмінний.
Звичайно, всі ми звикли їсти цю кашу не в такому вигляді, все-таки найчастіше її варять на молоці. Але і в приготуванні манної каші на воді в домашніх умовах є свої очевидні плюси. По перше, таке блюдо є не тільки корисним, але і дієтичним, а по-друге, його можна робити навіть в пост. А якщо цей рецепт приготування манної каші на воді вам здається занадто прісним, то спробуйте додати в вашу кашу свіжі фрукти, ягоди або варення, так її смак стане більш яскравим.
1) Спершу ми наливаємо воду в товстостінну каструльку і доводимо до кипіння.
2) У киплячу воду починаємо всипати манну крупу тонкою цівкою, при цьому не забуваємо безперервно помішувати все.
3) Варимо кашу на повільному вогні, знову ж постійно помішуючи, протягом 10 хвилин, після чого солимо і додаємо в манку цукор за смаком.
4) Потім кладемо в каструлю шматочок вершкового масла і ще раз все перемішуємо.
Ось такий смачний і корисний сніданок у нас вийшов. Приємного всім апетиту!
- Крупа манна - 100 грам
- Вода чиста - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
1) Спершу ми наливаємо воду в товстостінну каструльку і доводимо до кипіння.
2) У киплячу воду починаємо всипати манну крупу тонкою цівкою, при цьому не забуваємо безперервно помішувати все.
3) Варимо кашу на повільному вогні, знову ж постійно помішуючи, протягом 10 хвилин, після чого солимо і додаємо в манку цукор за смаком.
4) Потім кладемо в каструлю шматочок вершкового масла і ще раз все перемішуємо.
Ось такий смачний і корисний сніданок у нас вийшов. Приємного всім апетиту!