Малиновий лимонад з м'ятою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування малинового лимонаду. М'ята зменшує солодкість малини і надає напою смак свіжості.
Часто готую такий лимонад, особливо його люблять дітки. Виходить він правда освіжаючим. Кислий лимон, солодка малина і холодна вода… Отже, приступимо!
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 1/2 склянки
- М'ята - За смаком (для прикраси)
- Малина - 400 грам
1
У велику каструлю помістіть лимони, малину і цукор. За допомогою великої дерев'яної ложки розминайте всі інгредієнти, щоб виділилося якомога більше соку, товкти слід близько 10 хвилин.
2
Додайте воду. Перелийте напій через сито в графин. Ягоди притисніть і дайте стекти всьому соку.
3
Додайте в лимонад кубики льоду і насолоджуйтеся! Для приготування алкогольного напою в лимонад додайте текілу і подавайте з кубиками льоду, прикрасивши листочками м'яти.