Маленькі італійські бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Насолоджуйтеся смаком справжніх італійських бутербродів, приготувавши їх у себе вдома. Поєднання багета з рікоттою, зеленою цибулею і запеченим виноградом - просто божественно! Спробуйте і переконайтеся особисто!
Як приготувати маленькі італійські бутерброди в домашніх умовах? просто! Дотримуйтесь покроковому фоторецепти і у вас все вийде. Виноград краще взяти без кісточок, сорт не має значення. Якщо немає тостера - обсмажте багет на сухій сковороді. Хай щастить!
- Rikotta - 200 грам
- Цибуля зелена - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Виноград - 10 штук
- Багет - 1 штука
- Масло оливкове - За смаком
Дрібно нарізаємо цибулю і змішуємо його з рікоттою до однорідної маси. Сіль і перець - за смаком.
На застелений фольгою деко викладаємо виноградинки. Збризгуємо їх оливковою олією і запікаємо, приблизно 7-8 хвилин (поки не почне лопатися). Температура - 200 градусів.
Багет поміщаємо в тостер на пару хвилин, потім дістаємо його і відразу ж намазуємо сирною масою, а зверху викладаємо запечений виноград. Смачного!