Рецепт Маленькі італійські бутерброди фото

Маленькі італійські бутерброди
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Виноград
Дієтичне харчування
На святковий стіл , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 15 хв.

Насолоджуйтеся смаком справжніх італійських бутербродів, приготувавши їх у себе вдома. Поєднання багета з рікоттою, зеленою цибулею і запеченим виноградом - просто божественно! Спробуйте і переконайтеся особисто!

Опис приготування:

Як приготувати маленькі італійські бутерброди в домашніх умовах? просто! Дотримуйтесь покроковому фоторецепти і у вас все вийде. Виноград краще взяти без кісточок, сорт не має значення. Якщо немає тостера - обсмажте багет на сухій сковороді. Хай щастить!

  • Rikotta - 200 грам
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Виноград - 10 штук
  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - За смаком
маленькі італійські бутерброди - фото крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю і змішуємо його з рікоттою до однорідної маси. Сіль і перець - за смаком.
маленькі італійські бутерброди - фото крок 2
На застелений фольгою деко викладаємо виноградинки. Збризгуємо їх оливковою олією і запікаємо, приблизно 7-8 хвилин (поки не почне лопатися). Температура - 200 градусів.
маленькі італійські бутерброди - фото крок 3
Багет поміщаємо в тостер на пару хвилин, потім дістаємо його і відразу ж намазуємо сирною масою, а зверху викладаємо запечений виноград. Смачного!

Схожі рецепти