Макарони своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу навчити вас готувати макарони своїми руками. Це не складно, недорого і дійсно дуже смачно. Якщо ви любите балувати себе і близьких домашньою їжею, запам'ятовуйте рецепт і повторіть!
Перед вами класичний варіант тесту, але при бажанні, ви можете додати спеції, а для кольору - шпинат, томати, сік буряка або чорнило каракатиці, наприклад. Таку пасту можна зварити відразу або заморозити до наступного разу.
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

1. Борошно і сіль просійте в глибоку миску. У центрі зробіть поглиблення, вбийте яйця і влийте масло.

2. Перемішайте акуратно спочатку виделкою, після викладіть на стіл і вимішайте руками.

3. Готове тісто скачайте в кулю, загорніть в плівку і залиште на столі на півгодини.

4. Розділіть його на 4 частини.

5. Розкачайте максимально тонко.

6. Акуратно згорніть і наріжте.

7. Готові макарони трохи присипте борошном. Усе, можна відправляти їх в киплячу підсолену воду і варити.
Смачного!
Смачного!