М'ясні їжачки
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати м'ясні їжачки легко і просто. Таке блюдо відмінно підійде для дитини і всю родину нагодує. Їжачки виходять м'якими і соковитими і обов'язково вам сподобаються.
Такі їжачки чудово підійдуть до будь-якого гарніру: як до картопляного пюре, так і до гречки.
Якщо не любите томатний соус, використовуйте тільки сметану, у вас вийдуть їжачки в вершковому соусі.
Також можете використовувати сирої рис в фарші, але тоді вони вийдуть не на стільки м'якими і соковитими.
Їжачки подавайте зі сметаною і свіжою зеленню.
Смачного!
- Мал - 0, 75 склянки
- Крем - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Фарш свинячо-яловичий - 800 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
1
Рис відварити до напівготовності. Злийте воду.
2
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії на середньому вогні до золотистого кольору.
3
У мисці змішайте фарш, Мал, цибуля, яйце і половину томатного соусу. Додайте сіль і перець. Добре перемішайте.
4
Духовку розігрійте до 180 градусів. Форму для запікання змастіть сметаною. Скачайте з фаршу кульки бажаної форми.
5
Змішайте залишки сметани і томатний соус, додайте сіль і перець, трохи води. Добре перемішайте і залийте соусом їжачки.
6
Форму накрийте фольгою, запікайте страву 35-40 хвилин. Для 10 хвилин до готовності зніміть фольгу.