Рецепт М'ясні їжачки фото

М'ясні їжачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати м'ясні їжачки легко і просто. Таке блюдо відмінно підійде для дитини і всю родину нагодує. Їжачки виходять м'якими і соковитими і обов'язково вам сподобаються.

Опис приготування:

Такі їжачки чудово підійдуть до будь-якого гарніру: як до картопляного пюре, так і до гречки.

Якщо не любите томатний соус, використовуйте тільки сметану, у вас вийдуть їжачки в вершковому соусі.

Також можете використовувати сирої рис в фарші, але тоді вони вийдуть не на стільки м'якими і соковитими.

Їжачки подавайте зі сметаною і свіжою зеленню.

Смачного!

  • Мал - 0, 75 склянки
  • Крем - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Фарш свинячо-яловичий - 800 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Томатний соус - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
1
Рис відварити до напівготовності. Злийте воду.
2
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії на середньому вогні до золотистого кольору.
3
У мисці змішайте фарш, Мал, цибуля, яйце і половину томатного соусу. Додайте сіль і перець. Добре перемішайте.
4
Духовку розігрійте до 180 градусів. Форму для запікання змастіть сметаною. Скачайте з фаршу кульки бажаної форми.
5
Змішайте залишки сметани і томатний соус, додайте сіль і перець, трохи води. Добре перемішайте і залийте соусом їжачки.
6
Форму накрийте фольгою, запікайте страву 35-40 хвилин. Для 10 хвилин до готовності зніміть фольгу.

Схожі рецепти