Ліниві вареники
(покроковий рецепт з фото)
Ліниві вареники - блюдо мого дитинства. Мама завжди готувала їх на сніданок, а ми всі із задоволенням наминали їх. Я виріс, але все з таким же задоволенням наминали їх на сніданок. Спробуйте!
Ледачі вареники готуються дуже легко і швидко. Протягом 15 хвилин можна приготувати велику порцію вареників і нагодувати велику родину. Варка займає менше 5 хвилин, на приготування тіста йде максимум 10 хвилин. Швидкість дуже підкуповує, проте смак не поступається - ліниві вареники виходять дуже ніжні і ситні. Пробуйте, і це стане вашим черговим блюдом.
- Сир - 400 грам
- Борошно - 150 грам
- Коричневий цукор "містраль" - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 2 щіпки
Сир викладаємо в зручну миску. Розминаємо його виделкою, вбиваємо два яйця змішуємо, кладемо цукор. Все добре перемішуємо до однорідної маси.
Додаємо борошно. Перемішуємо.
Обробну дошку посипаємо борошном.
Ставимо на вогонь воду і трохи підсолити її.
З тіста формуємо ковбаску.
Нарізаємо її. Окремі шматочки кладемо на досочку і обвалюють їх у борошні.
Повторюємо дію
У киплячу воду кладемо ліниві вареники і відразу перемішуємо ложкою.
Варимо варенички близько 3-4 хвилин, постійно помішуючи, щоб вони не прилипли до дна каструлі.
Потім ліниві вареники кладемо в красиву тарілочку і подаємо до столу зі сметаною, медом або згущеним молоком. Смачного!