Рецепт Лікер ягідний «сердечне» фото

Лікер ягідний «сердечне»
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Ягоди, Чорниця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На святковий стіл
Напої, Лікери

Рецепт приготування чудового ягідного лікеру за улюбленим рецептом Англійських аристократів.

Ягідний лікер, рецепт якого ми пропонуємо вашій увазі, дуже простий у приготуванні, але вимагає часу для повної готовності. Запасіться версіями даного лікеру з різних ягід, і ви ніколи не будете думати, чим пригостити прийшли до вас гостей або з чим просимо в будинок до друзів.

  • Білого цукру - 1 Склянка
  • Банку чорниці - 1 літр
  • Горілки - 1 літр
лікер ягідний
1. Знайдіть бутель з широкою шийкою з щільною кришкою, вимийте і висушіть його, зсипте в нього цукор.
лікер ягідний
2. Переберія ягоди чорниці, вимийте і висушіть їх. Якщо у вас немає чорниці, це малина, полуниця або будь-які інші лісові ягоди будуть відмінною заміною чорниці.
лікер ягідний
3. Засипати в бутель готові ягоди, але не трамбувати їх при цьому. Залити горілкою (якщо у вас немає горілки, її можна замінити ромом або коньяком) так, щоб все ягоди були покриті алкоголем. Щільно закрити кришкою. Витримати в темному місці 2 місяці, щотижня збовтуючи бутель, поки цукор повністю не розчиниться, а горілка не придбає колір ягід.
лікер ягідний
4. Пропустити напій через залізне сито, а потім і через кавовий фільтр, щоб повністю прибрати з рідини фрагменти ягід. Розлити по пляшках. Подавати в трикутних келихах для мартіні, прикрашаючи свіжими або заспиртованими ягодами.

Схожі рецепти