Рецепт Лікер «Cointreau» фото

Лікер «Cointreau»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Апельсин , Лимон
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Лікери
Кількість порцій: 20
Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.

Давайте спробуємо приготувати французький лікер"Куантро" з яскраво вираженим апельсиновим смаком. Я пропоную швидкий рецепт приготування, який передбачає тільки наполягання.

Опис приготування:

Відразу ж потрібно відзначити, що справжній рецепт"Куантро" засекречений виробником. Так що ми можемо лише імітувати смак цього чудового напою. Але повірте, виходить дуже смачно і максимально наближено до оригіналу. Напій досить міцний (40 градусів). Він успішно може використовуватися в приготуванні десертів і коктейлів. А ось і рецепт, як приготувати лікер"Куантро" .

  • Горілка - 1 літр
  • Апельсини - 3 штуки
  • Лимон або грейпфрута - 1 штука
  • Цукор - 200 грам
  • Перець чорний горошок - 5 штук
  • Червоний перець - 1 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
1
Ошпарьтеокропом апельсини і грейпфрут. Таким чином ви видалите всі хімічні добавки, якою вкрито фрукти для тривалого зберігання.
2
За допомогою терки зніміть з фруктів цедру.
3
У банку покладіть цедру, лавровий лист, перець, цукор і додайте горілку.
4
Лавровий лист вийміть через 5 годин.
5
Герметично закрийте банку і поставте в темне місце на 7 днів.
6
Процідіть через марлю і розлийте по пляшках.

Схожі рецепти