Лікер «Cointreau»
(покроковий рецепт з фото)
Давайте спробуємо приготувати французький лікер "куантро" з яскраво вираженим апельсиновим смаком. Я пропоную швидкий рецепт приготування, який передбачає тільки наполягання.
Відразу ж потрібно відзначити, що справжній рецепт "куантро" засекречений виробником. Так що ми можемо лише імітувати смак цього чудового напою. Але повірте, виходить дуже смачно і максимально наближено до оригіналу. Напій досить міцний (40 градусів). Він успішно може використовуватися в приготуванні десертів і коктейлів. А ось і рецепт, як приготувати лікер "куантро" .
- Горілка - 1 літр
- Апельсини - 3 штуки
- Лимон або грейпфрута - 1 штука
- Цукор - 200 грам
- Перець чорний горошок - 5 штук
- Червоний перець - 1 грам
- Лавровий лист - 1 штука
1
Ошпарьтеокропом апельсини і грейпфрут. Таким чином ви видалите всі хімічні добавки, якою вкрито фрукти для тривалого зберігання.
2
За допомогою терки зніміть з фруктів цедру.
3
У банку покладіть цедру, лавровий лист, перець, цукор і додайте горілку.
4
Лавровий лист вийміть через 5 годин.
5
Герметично закрийте банку і поставте в темне місце на 7 днів.
6
Процідіть через марлю і розлийте по пляшках.