Рецепт Лечо-труби фото

Лечо-труби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Лечон-кава - традиційне блюдо філіппінської кухні. Це хрустка смажена свинина (обов'язково зі шкіркою)! Виходить обалденно смачно і хрустяще. Спробуйте приготувати свинину за цим рецептом.

Опис приготування:

Лечон-кава родом з Філіппін! Це свинина в її кращому вигляді - з хрусткою шкіркою, з найніжнішим тане жирком і соковитим м'ясом всередині. Цікаво, що на Філіппінах готують таким чином величезні шматки свинини і навіть цілих невеликих поросят! Виходить дуже ситно, смачно і незвично! Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати лечон-кава.


  • Свинина з шкірою - 1 кілограм
  • Часник - 6 зубчиків
  • Лист лавровий - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Олія соняшникова - 300 мілілітрів
лечо-труби - фото крок 1
Свинину залийте водою, додайте часник, лавровий лист, посоліть і варіть на невеликому вогні близько години.
лечо-труби - фото крок 2
Добре обсушити м'ясо. В ідеалі його потрібно покласти на решітку і прибрати на ніч у холодильник. Наріжте на невеликі шматочки.
лечо-труби - фото крок 3
Обсмажте в киплячій олії до золотистої скоринки. Обережно, масло може бризкатися!
лечо-труби - фото крок 4
Подайте до столу!

Схожі рецепти