Лаваш з пюре
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна гаряча закуска з лаваша і пюре. Я приготувала традиційне пюре з картоплі. Вийшли такі "ледачі" пиріжки.
Відварюємо картопля для пюре. Лаваш ріжемо на частини. Загортаємо пюре в конвертики і обсмажуємо на рослинному маслі. Готово!
- Лаваш - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль, перець - 1 щіпка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Картопля - 600 грам
- Кріп - 1 пучок
- Крем - 1 Ст. Ложка
Підготуємо продукти. Картопля я вже очистила і залила окропом, щоб швидше зварився, посолила.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем.
У готову картоплю додаємо зелень, сметану і за допомогою толкушкой готуємо пюре.
Кожен лист лаваша ріжемо на 4 частини. На край кожної частини кладемо столову ложку (з гіркою) картопляного пюре.
Звертаємо конвертиком.
Конвертики гарненько занурюємо в яйцях, щоб лаваш як слід просочився.
Обсмажуємо конвертики з обох сторін в маслі.
Лавашікі з пюре готові, приємного!