Рецепт Лаваш на сковороді фото

Лаваш на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Тісто , Борошно
Пісні страви
На обід
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Чи знаєте ви, що є настільки простий рецепт лаваша на сковороді, що, незважаючи на його дешевизну в магазині, ви захочете надалі готувати його тільки вдома! Свіжий і ароматний, раджу!

Опис приготування:

Взагалі, потрібно сказати, що такий лаваш на сковороді в домашніх умовах я готую часто з тіста, яке залишається після приготування вареників або пельменів. Якщо придивитися, то рецепт тесту тут практично один в один! Так що ось вам на заметочку спосіб, як можна з користю утилізувати залишки тіста, і як приготувати лаваш на сковороді! Бажаю вам вдалої готування!

  • Вода - 0.5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - За смаком (скільки візьме тісто)
  • Сіль - За смаком
лаваш на сковороді - фото крок 1
1. Робимо тісто. Яйце збиваємо виделкою з сіллю. Dolivaem vodu, розмішати, і тоді вже досипаємо борошно. Тесту треба буде постояти в холодильнику хоча б 10 хвилин.
лаваш на сковороді - фото крок 2
2. Дістаємо з холодильника. Розгортаємо ковбаскою, нарізаємо однаковими шматочками-кульками.
лаваш на сковороді - фото крок 3
3. Стіл присипаємо борошном, розгортаємо з кожного маленького колобка тонкий корж.
лаваш на сковороді - фото крок 4
4. Тепер на сухій сковороді обсмажити з двох сторін. Готово!

Схожі рецепти