Лаваш на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Чи знаєте ви, що є настільки простий рецепт лаваша на сковороді, що, незважаючи на його дешевизну в магазині, ви захочете надалі готувати його тільки вдома! Свіжий і ароматний, раджу!
Взагалі, потрібно сказати, що такий лаваш на сковороді в домашніх умовах я готую часто з тіста, яке залишається після приготування вареників або пельменів. Якщо придивитися, то рецепт тесту тут практично один в один! Так що ось вам на заметочку спосіб, як можна з користю утилізувати залишки тіста, і як приготувати лаваш на сковороді! Бажаю вам вдалої готування!
- Вода - 0.5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - За смаком (скільки візьме тісто)
- Сіль - За смаком
1. Робимо тісто. Яйце збиваємо виделкою з сіллю. Dolivaem vodu, розмішати, і тоді вже досипаємо борошно. Тесту треба буде постояти в холодильнику хоча б 10 хвилин.
2. Дістаємо з холодильника. Розгортаємо ковбаскою, нарізаємо однаковими шматочками-кульками.
3. Стіл присипаємо борошном, розгортаємо з кожного маленького колобка тонкий корж.
4. Тепер на сухій сковороді обсмажити з двох сторін. Готово!