Лаваш без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний тонкий лаваш прекрасно підійде замість хліба з супу, в нього можна загорнути будь-яку начинку. А вже зробити домашню шаурму - легше легкого.
Що таке лаваш знають, напевно, Усе. Ці тонкі коржі смачні і з супом, і просто так. Їх використовують для приготування різних страв. Мої дітки загортають в лаваш практично всі - і сир із зеленню, і м'ясо, і начинку з фруктів і багато іншого. У нашому будинку лаваш не затримується надовго. Хочу поділитися з вами рецептом приготування лаваша без дріжджів, який приготувати в домашніх умовах дуже легко. Для цього необхідно мати бажання і мінімальні навички роботи з тестом. Якщо у вас є і те і інше - читаємо рецепт і приступаємо. Невеликий рада - якщо ви хочете приготувати лаваш для того, щоб потім в нього загортати начинку - готові лаваші складайте один на інший і потім загорніть в рушник - вони злегка размягчатся і не будуть ламатися при загвинчування. Смачних вам лавашей!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки