Рецепт Курячий суп-пюре з грибами фото

Курячий суп-пюре з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Гриби
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Супи, Супи-пюре

Перед вами рецепт нежирного і смачного супу-пюре з курятини з грибами. Суп виходить дуже легким, його можна без побоювань давати дітям. Сподобається всієї сім'ї.

Курятина вариться хвилин 20, максимум півгодини. За цей час обсмажуємо гриби і цибулю, моєму, чистимо і нарізаємо інші овочі. Потім варимо овочі, коли приготуються, збиваємо блендером. Вводимо збите овочеве пюре та інші інгредієнти і подаємо. Готовий суп-пюре з курки з грибами розлийте по тарілках, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

  • Куряча гомілка - 400 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Корінь селери - 100 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 1
Курятину промийте та відваріть до готовності в підсоленій воді.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 2
Гриби поріжте пластинками.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 3
Цибулю дрібно порубати.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 4
Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть гриби і цибулю.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 5
Обсмажте хвилин 5-7.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 6
Поріжте моркву, кабачок, картопля і корінь селери.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 7
Вийміть з бульйону м'ясо, а все порізані овочі покладіть в нього, доведіть до кипіння і варіть 25 хвилин.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 8
Коли овочі будуть готові, вийміть їх з бульйону.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 9
І подрібніть блендером в пюре.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 10
Злийте зайвий бульйон з каструлі, так щоб в ній залишився один літр. Покладіть в нього овочеве пюре.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 11
Влийте вершки.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 12
І викладіть гриби з цибулею.
курячий суп-пюре з грибами - фото крок 13
Курятину відокремте від шкіри і кісток і дрібно поріжте. М'ясо також покладіть в каструлю. Додати сіль, поперчіть, при необхідності розбавте до потрібної густоти відлитий бульйоном. Доведіть до кипіння і відставте.

Схожі рецепти